Nieuws

Nieuws

 

Jubileumconcert 5 oktober 2019 “Onderweg”

Zaterdag 5 oktober 2019 gaven wij een concert in “De Hoeksteen” in IJsselmuiden ter ere van ons 10-jarig bestaan.
Hodaya is een Hebreeuws woord dat betekent “Prijst God”. Dat is precies wat wij willen doorgeven met onze liederen. Ons ruim 55 leden tellende koor staat onder de enthousiaste leiding van Ria van Dijkhorst. Zij weet op een fantastische manier haar enthousiasme op de leden over te brengen. Tijdens het concert liet zij zich ” letterlijk en figuurlijk ” van de andere kant zien door zich als dirigente om te draaien en geweldig mee te zingen met gospelzanger ReyeR van Drongelen!

Deze bekende gospelzanger was deze avond te gast bij ons en zong samen met ons een aantal liederen, maar ook bracht hij een aantal eigen nummers ten gehore. De aanwezigen in de volle kerk zongen enthousiast mee. Het geheel werd deze avond op professionele wijze begeleid door de band Gware.

 

 

   

   

26 september 2019

Hodaya deelt uit!!!

Wie jarig trakteert!   Om deze reden heeft Hodaya iedere bezoeker van EeTze die belangstelling voor het concert heeft een vrijkaart gegeven. De kaartjes zijn vol enthousiastme ontvangen.

15 juni 2019

Hodaya doet een flashmob bij Music in the park te IJsselmuiden.

Zaterdagmiddag werden de bezoekers van Music in the park verrast door een flashmob.
Onaangekondigd begonnen er verschillende mensen in het publiek spontaan te zingen en liepen ze al zingend naar het podium,
waar ze vervolgensnog 3 nummers zongen. Het bleek opwekkingskoor Hodaya uit IJsselmuiden te zijn, die op deze manier kenbaar wilde maken dat ze op 5 oktober 2019 een concert geven in de Hoeksteen samen met gospelzanger en schrijver ReyeR.