Nieuws

Nieuws

We zijn weer aan het zingen. Voor de vakantie een paar keer buiten in de open lucht. Sinds de vakantie weer binnen. Op onze “oude” stek.  En is ook het repeteren weer begonnen. Op naar ons volgende concert.
1 Februari 2020

Gezamenlijk concert met het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst.

Op zaterdagavond 1 februari 2020 hebben Hodaya en het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden-Grafhorst samen een concert gegeven in een volle Hoeksteen kerk te IJsselmuiden. Het was een boeiende avond met twee verschillende stijlen van zingend de Heer loven.    
 
1 december 2019

Medewerking avonddienst te Zalk

Op zondag 1 december 2019 hebben wij onze medewerking verleend aan de avonddienst in de hervormde Sint Nicolaas Kerk te Zalk.
20 november 2019

Optreden Myossotis

Op woensdag 20 november 2019 gaven wij een optreden voor de bewoners en personeel van het verzorgingshuis Myosotis te Kampen. Naast liederen van ons eigen repertoire zongen we ook “gospel” uit grootmoeders tijd dat door velen enthousiast werd meegezongen.
5 oktober 2019

Jubileumconcert “Onderweg”

Zaterdag 5 oktober 2019 gaven wij een concert in “De Hoeksteen” in IJsselmuiden ter ere van ons 10-jarig bestaan. Hodaya is een Hebreeuws woord dat betekent “Prijst God”. Dat is precies wat wij willen doorgeven met onze liederen. Ons ruim 55 leden tellende koor staat onder de enthousiaste leiding van Ria van Dijkhorst. Zij weet op een fantastische manier haar enthousiasme op de leden over te brengen. Tijdens het concert liet zij zich ” letterlijk en figuurlijk ” van de andere kant zien door zich als dirigente om te draaien en geweldig mee te zingen met gospelzanger ReyeR van Drongelen! Deze bekende gospelzanger was deze avond te gast bij ons en zong samen met ons een aantal liederen, maar ook bracht hij een aantal eigen nummers ten gehore. De aanwezigen in de volle kerk zongen enthousiast mee. Het geheel werd deze avond op professionele wijze begeleid door de band Gware.
Foto’s en tekst Joke Veldman

 

 
   
   
26 september 2019

Hodaya deelt uit!!!

Wie jarig trakteert!   Om deze reden heeft Hodaya iedere bezoeker van EeTze die belangstelling voor het concert heeft een vrijkaart gegeven. De kaartjes zijn vol enthousiastme ontvangen.
15 juni 2019

Hodaya doet een flashmob bij Music in the park te IJsselmuiden.

Zaterdagmiddag werden de bezoekers van Music in the park verrast door een flashmob. Onaangekondigd begonnen er verschillende mensen in het publiek spontaan te zingen en liepen ze al zingend naar het podium, waar ze vervolgensnog 3 nummers zongen. Het bleek opwekkingskoor Hodaya uit IJsselmuiden te zijn, die op deze manier kenbaar wilde maken dat ze op 5 oktober 2019 een concert geven in de Hoeksteen samen met gospelzanger en schrijver ReyeR.